אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קציצות בקר ביין אדום

הבשר והיין משתלבים יחד למנה עשירה וטעימה

|mako| פורסם12:30
קציצות בשר טחון (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:2.732reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל
  • 4 שיני שום
  • יין אדום (אפשר גם יין קידוש)
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מתבלים את הבשר הטחון במלח ופלפל, לשים-מערבבים ומחלקים לקציצות עגולות של כ-50 גרם. 2. קולפים את הבצל וחותכים לטבעות רחבות. 3. מועכים מעט את השום (עם הקליפה). 4. צולים את הבצל והשום על מחבת ללא שמן, עד שהם משחימים. מוציאים אותם החוצה, במקומם מניחים את הקציצות וצולים היטב משני הצדדים. 5. מחזירים את הבצל והשום ומוזגים יין. 6. מבשלים על אש נמוכה עד שהיין מצטמצם לכדי רוטב סמיך.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il