אוכל
אוכל
מתכוני בשר

תבשיל בשר ותפוחי אדמה בניחוח כמון

מנה המורכבת מחומרים פשוטים ובסיסיים המצויים בכל מטבח

|המטבח הקל של פסקל בהוצאת פסקל ברגש וליברוס| פורסם11:58
תבשיל בשר ותפוחי אדמה בניחוח כמון של פסקל (צילום: המטבח הקל של פסקל בהוצאת פסקל ברגש וליברוס )
צילום: המטבח הקל של פסקל בהוצאת פסקל ברגש וליברוס
Rating:4.784reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (7 מנות):

  • 4 כפות שמן קנולה
  • 2 בצלים גדולים, קצוצים דק
  • שיניים מ-1 ראש שום, כתושות
  • ½1 כוסות קוביות עגבניות מרוסקות
  • 1 ק"ג בשר כתף לצלי, חתוך לקוביות בינוניות
  • 1 קופסה קטנה (100 גרם) רסק עגבניות
  • 1-1/2 כפית פפריקה חריפה או הריסה
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • 1 כף כמון
  • 3-½3 כוסות מים
  • 1/2 כפיות מלח
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים לרבעים

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל ושום עד שקיפות. מוסיפים עגבניות, מערבבים ומאדים 4-3 דקות. 2 מוסיפים בשר, רסק עגבניות, פפריקה חריפה ומתוקה ומיץ לימון. מערבבים ומאדים כ-10 דקות. 3 מוסיפים כמון, מחצית מכמות המים ומלח. מערבבים ומבשלים כ-30 דקות על להבה נמוכה-בינונית. 4 מוסיפים את שארית המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים תפוחי אדמה, מערבבים ומוודאים שהמים עולים על התכולה ב-1 ס"מ לפחות (אם צריך אפשר להוסיף מים). מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה, עד שהבשר רך.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il