
תבשיל בשר ותפוחי אדמה בניחוח כמוןמנה המורכבת מחומרים פשוטים ובסיסיים המצויים בכל מטבח![]() צילום: המטבח הקל של פסקל בהוצאת פסקל ברגש וליברוס |
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל ושום עד שקיפות. מוסיפים עגבניות, מערבבים ומאדים 4-3 דקות. 2 מוסיפים בשר, רסק עגבניות, פפריקה חריפה ומתוקה ומיץ לימון. מערבבים ומאדים כ-10 דקות. 3 מוסיפים כמון, מחצית מכמות המים ומלח. מערבבים ומבשלים כ-30 דקות על להבה נמוכה-בינונית. 4 מוסיפים את שארית המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים תפוחי אדמה, מערבבים ומוודאים שהמים עולים על התכולה ב-1 ס"מ לפחות (אם צריך אפשר להוסיף מים). מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה, עד שהבשר רך. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |