אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קבב סורי במעטפת עלי מנגולד ופיסטוקים

ברוטב טחינה שחורה

|null| פורסם14:15
קבב סורי במעטפת עלי מנגולד של טארק שהואן (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3 עלי מנגולד טריים

  • 300 גרם תערובת בשרים טחונים
  • 30 גרם שומן כבש
  • 50 גרם פיסטוקים טחונים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 2 שני שום כתוש
  • 1 בצל לבן קצוץ

לטחינה:

  • 2 חצילים שרופים על האש וקלופים

  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • חצי כוס מים קרים
  • מלח
  • 1 כף בלסמי מצומצם

אופן ההכנה:

1חולטים את עלי המנגולד 2 דקות במים חמים ומקררים במי קרח. 2. מערבבים את כול החומרים של הקבב עד קבלת תערובת אחידה. 3. הכנת הטחינה: טוחנים את כול החמרים במעבד מזון ומעבירים דרך מסננת על מנת להוציא את הגרענים של החציל. 4. מתערובת הקבב צורים כדורים במשקל 100 גרם כל אחד ועוטפים כל אחד בעלי המנגולד. מסדרים בתבנית ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות. מגישים ברוטב הטחינה- חצילים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il