
המצרכים (6 מנות):
להגשה
אופן ההכנה:1מנקים את נתח ההודו מגידים ושאריות עור אם יש. 2. פורסים את הנתח לרצועות של 3 ס"מ. 3. מתבלים את הרצועות בתבלין השווארמה ומכניסים למקרר לשעה. 4. מוציאים את השווארמה מהמקרר ומביאים שוב לטמפ' החדר. 5. חותכים את שומן הכבש לקוביות של מילימטר-שניים. 6. בווק מחממים שמן קנולה ומטגנים בו את קוביות שומן הכבש עד שהן נמסות. 7. מוסיפים את רצועות השווארמה ומטגנים תוך כדי ערבוב על מנת שלא יידבקו, עד ששוליהן משחימים. 8. מוציאים ומעבירים לצלחת. 9. מגישים עם מגוון תוספות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |