אוכל
אוכל
מתכוני בשר

ספייריבס של "בייבי טלה" בסגנון תאילנדי

עם לחם תירס אמריקאי וצ'אטני אננס הודי

ספייריבס טלה (צילום:
צילום: "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה
Rating:3.84reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 נתחי ספייריבס של בייבי טלה

  • כף מחית קארי אדום
  • מיץ מתפוז אחד
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 כפות סוכר
  • פחית חלב קוקוס
  • כף בוטנים קלויים
  • עלים מ- 4 ענפי כוסברה
  • בצל ירוק פרוס דק
  • כף שמן סויה, מלח, פלפל

ללחם התירס

  • 120 גרם פולנטה

  • 250 גרם חלב
  • חצי כפית מלח
  • 5 גרם אבקת אפיה
  • 120 גרם קמח
  • 50 גרם חמאה/שמן
  • 2 כפות סוכר
  • 1 ביצה

לצ'אטני אננס

  • 1/2 אננס טרי (אפשר להחליף בתפוח עץ חמוץ)

  • 2 כפות סוכר
  • 5 כפות חומץ בן יין
  • צ'ילי אדום/ירוק טרי – לפי הטעם.
  • 2 כפות שמן.

לפאק צ'וי

  • 4 צרורות פאק צ'וי

  • 1 שן שום
  • כף שמן
  • כף סויה

אופן ההכנה:

1מכינים את לחם התירס: מערבבים את הפולנטה ואת החלב ומניחים למנוחה כ- 10 דקות, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים באמצעות מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לתבניות סברינה משומנות ואופים בתנור בחום 180 מעלות כ-15 דקות או יותר בהתאם לגודל התבניות.

2מכינים את הצ'אטני: חותכים את האננס לקוביות קטנות, מניחים בסיר עם שאר החומרים ומבשלים עד לאידוי מוחלט של הנוזלים. שומרים.

3מכינים את הרוטב לספייריבס: בסיר קטן מחממים מעט שמן, מוסיפים את מחית הקארי האדום ומטגנים מספר שניות, מוסיפים את הנוזלים והסוכר ומבשלים כ-5 דקות.

4מתבלים את הספיירביס במלח ובלפלפל ומשחימים בעדינות משני הצדדים במחבת. מעבירים לתבנית ויוצקים מעל את הרוטב, מכניסים לתנור חם לצלייה במשך 20 דקות.

5מקפיצים את עלי הפאק צ'וי במחבת עם מעט שמן, מוסיפים את השום הכתוש ואת הסויה.

6בצלחת הגשה מניחים את הפאק צ'וי המוקפץ, לצידו מניחים לחם תירס ועליו מעט צ'אטני אננס ואת נתח הספייריבס. מעטרים בעלי כוסברה, בצל ירוק ובבוטנים קלויים קצוצים. מגישים מייד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il