אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קורקבן הודו ברוטב עגבניות ושום

מעדן עטור טעמים בהכנה קלילה. כדורי זהב לכל כיס

|מאסטר שף| פורסם17:14
צלי כתף ברוטב עגבניות (צילום: עדי עובדיה)
צילום: עדי עובדיה
Rating:433reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • חצי קילו קורקבן הודו
  • 2 בצלים, קצוצים
  • ראש שום, קצוץ
  • כף שמן לטיגון
  • 3 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות
  • חצי גמבה אדומה, חתוכה לקוביות
  • חבילת כוסברה, קצוצה
  • קורט פלפל שחור
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1מנקים את הקורקבנים מגידים ומבשלים במים כשעה.

2מטגנים את הבצל ושום ביחד, ומוסיפים את העגבניות והגמבה, הכוסברה והתבלינים.

3חותכים את הקורקבנים המבושלים לקוביות, מוסיפים לרוטב ומבשלים ביחד 5 דקות. 4. מגישים עם פירה, אורז או חציל מטוגן.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il