אוכל
אוכל
מתכוני בשר

תבשיל של פסטה וקציצות

רואים את הצלחת המבולגנת הזאת, עם ה"קינים" של הפסטה, קוביות החציל והקציצות הדשנות? אם אפשר לארגן שבכל יום אחרי העבודה תחכה לנו צלחת כזאת - נהיה אסירי תודה. בסדר, גם פעמיים בשבוע הולך

|mako אוכל| פורסם07:14
תבשיל קציצות ופסטה (צילום: פאני דוד, mako אוכל)
צילום: פאני דוד, mako אוכל
Rating:4.625reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לקציצות:

  • חצי קילו בשר בקר טחון עם טיפה שומן
  • בצל גדול, קצוץ דק
  • חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
  • כפית ראס אל חנות לקציצות
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית כורכום
  • כפית תבלין פילדלפיה
  • כף סילאן
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור

לפסטה והרוטב:

  • 1 חציל
  • תרסיס שמן
  • רבע כוס שמן זית
  • חצי קילו עגבניות שרי
  • 4 שיני שום, כתושות
  • כף תבלין פילדלפיה
  • כפית מלח
  • כפית סילאן
  • בערך חצי חבילה של פסטה טליאטלה

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב את חומרי הקציצות ושומרים במקרר.

2חותכים את החציל לקוביות ומסדרים בתבנית התנור בשכבה אחת. מרססים בשמן, ממליחים וצולים ב-200 מעלות כ-20 דקות.

3בינתיים מניחים על הכיריים סיר רחב עם שמן זית. פורסים את עגבניות השרי ומכניסים לסיר. מוסיפים שום כתוש, תבלינים וסילאן ומחממים על להבה קטנה תוך ערבוב עד שהעגבניות מגירות נוזלים.

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם

4מוסיפים את החצילים וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים עוד רבע שעה.

5. יוצרים קציצות עגולות מתערובת הבשר. מניחים ברוטב הרוטב את ה"קינים" (לא מבושלים) של הפסטה ובתוך כל אחד מניחים קציצה. מבשלים על אש קטנה עד שהפסטה רכה והקציצות מבושלות.

תגיות:קציצות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il