
המצרכים :לקציצות:
לפסטה והרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את חומרי הקציצות ושומרים במקרר. 2חותכים את החציל לקוביות ומסדרים בתבנית התנור בשכבה אחת. מרססים בשמן, ממליחים וצולים ב-200 מעלות כ-20 דקות. 3בינתיים מניחים על הכיריים סיר רחב עם שמן זית. פורסים את עגבניות השרי ומכניסים לסיר. מוסיפים שום כתוש, תבלינים וסילאן ומחממים על להבה קטנה תוך ערבוב עד שהעגבניות מגירות נוזלים. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם 4מוסיפים את החצילים וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים עוד רבע שעה. 5. יוצרים קציצות עגולות מתערובת הבשר. מניחים ברוטב הרוטב את ה"קינים" (לא מבושלים) של הפסטה ובתוך כל אחד מניחים קציצה. מבשלים על אש קטנה עד שהפסטה רכה והקציצות מבושלות. תגיות:קציצות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |