1חותכים את התפו"א לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומטגנים בשמן זית (6 דק', תלוי במידת הפריכות הרצויה).
2מטגנים את האנטרקוט במעט שמן זית - 5 דק' (מדיום).
3מטגנים את הביצה (בשומן הבשר ושמן הזית - 2 דק').
4מניחים את התפו"א על בלוק קצבים, מעליהם את הסטייק ולבסוף ביצת העין (ממש עם ההגשה).
טיפים להכנה: מכיוון שזוהי מנה פשוטה ביסודה, הטיפ החשוב ביותר הינו איכות המרכיבים לצד טיפול מינימלי בהם. בנוסף רצוי מאוד להכין את המנה ממש בסמוך לאכילה. מובן מאליו שיש להתחיל עם טיגון תפו"א.
סימון תזונתיעבור כל המתכון:
| קלוריות | 1070 אנרגיה |
| חלבונים | 63.73 גרם |
| פחמימות | 29.78 גרם |
| שומנים | 76.39 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבות
עלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה