אוכל
אוכל
מתכוני בשר

סטייק אנד אג

מקפידים על רכיבים איכותיים, מגישים מיד - ומתמוגגים עד השמיים

|מאסטר שף| פורסם18:58
סטייק אנד אג (תמונת AVI: mako)
Rating:410reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (1 מנות):

  • 1 ביצה
  • סטייק אנטרקוט (רצוי דק, לא יותר מס"מ)
  • חצי תפו"א אדמה בגודל בינוני
  • שמן זית ו/או חמאה
  • 3 מחטי רוזמרין
  • 2 שיני שום

אופן ההכנה:

1חותכים את התפו"א לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומטגנים בשמן זית (6 דק', תלוי במידת הפריכות הרצויה).

2מטגנים את האנטרקוט במעט שמן זית - 5 דק' (מדיום).

3מטגנים את הביצה (בשומן הבשר ושמן הזית - 2 דק').

4מניחים את התפו"א על בלוק קצבים, מעליהם את הסטייק ולבסוף ביצת העין (ממש עם ההגשה).

טיפים להכנה: מכיוון שזוהי מנה פשוטה ביסודה, הטיפ החשוב ביותר הינו איכות המרכיבים לצד טיפול מינימלי בהם. בנוסף רצוי מאוד להכין את המנה ממש בסמוך לאכילה. מובן מאליו שיש להתחיל עם טיגון תפו"א.

סימון תזונתיעבור כל המתכון:

קלוריות1070 אנרגיה
חלבונים63.73 גרם
פחמימות29.78 גרם
שומנים76.39 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il