אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קבבוני פילה בקר אנטריקוט וטלה

תערובת מנצחת של בשרים ועשבי תיבול בקבבים עסיסיים המוגשים על מצע סלט חצילים חריף אש

|מאסטר שף| פורסם13:47
מנת המנגל של אלקנה
Rating:4.945reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 400 גרם בשר פילה משובח

  • 400 גרם בשר אטריקוט
  • 400 גרם בשר טלה מלא שומן
  • חציל בלאדי גדול
  • 5 עגבניות בשלות
  • גמבה אדומה
  • פלפל חריף
  • ראש שום
  • 4 מקלות קינמון
  • שמן זית
  • פירורי לחם פאנקו 1/2 כוס
  • נענע
  • כוסברה
  • בצל ירוק
  • פטרוזיליה
  • בצל אחד לבן גדול
  • מלח
  • ופלפל
  • כמון זרעים

אופן ההכנה:

1קוצצים את כל הבשרים בסכין חדה או מטחנה חשמלית.

2שמים בקערה גדולה את הבשר הטחון, עשבי התיבול, הבצל ושיני השום. מוסיפים את פירורי הפנקו, כחצי כוס שמן זית, מלח, פלפל וכמון.

3לשים את תערובת הבשר טוב טוב. אם התערובת נוזלית מדי מוסיפים מעט פירורי לחם. אם היא לא אחידה מוסיפים שמן זית. יוצרים כדור גדול מתערובת הבשר ומניחים בצד עד להכנת הקציצות.

4להכנת הסלט: שורפים על הגריל חציל, גמבה, עגבניות ופלפל חריף. מורידים מהגריל ומעבירים לשקית נילון.

5מקלפים את הירקות. חותכים גס את החציל, מעבירים לכלי ופותחים אותו באמצעות מזלג. מתבלים בשמן זית, שום כתוש, מלח, פלפל ומעט כוסברה.

6מוצאים את הבשר מהמקרר יוצרים כדורים בגודל פינג פונג ומכניסים לכל אחד מקל קינמון.

7צולים את הקבבים וכאשר מתקבל פס צליה בצד אחד של הקבב הופכים אותו בעדינות.

8מניחים את הקציצות על מצע הסלט. ניתן לפזר טחינה בצד להגיש חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il