אוכל
אוכל
מתכוני בשר

פוקצ'ה עם חתיכות סטייק וירקות צלויים

המתכון המלא מתוך התכנית מועדון ארוחת הערב

|מועדון ארוחת הערב| פורסם18:02
פוקצ'ה עם אנטריקוט (תמונת AVI: מועדון ארוחת הערב)
תמונת AVI: מועדון ארוחת הערב
Rating:3.520reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 נתחי אנטריקוט, 300 גרם כל אחד

  • שמן זית
  • תימין
  • מלח גס
  • 2 עגבניות
  • פלפל ירוק
  • פלפלים ירוקים חריפים לפי הטעם
  • 1 בצל
  • 3 קישואים
  • 3 שומרים

לבצק

  • 1.1 קילו קמח

  • 13 גרם שמרים טריים
  • 70 גרם סוכר
  • 20 גרם מלח
  • 650 מ"ל מים
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

הכנת הבצק לפוקצ'ה:1מכניסים למיקסר את הקמח, השמרים והסוכר ומערבלים במהירות נמוכה כ-2-3 דקות. 2. מוסיפים מים, ממשיכים לערבל, מוסיפים שמן זית ומלח ומערבלים כ-10 דקות נוספות על מהירות נמוכה. 3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכניסים למקרר ללילה. 4. מחלקים את הבצק לכדורים, מסדרים במגש ומכסים בניילון נצמד. ממתינים כשעתיים לתפיחה.

הכנת הירקות והבשר:1מערבבים בקערה שמן זית, תימין, מלח גס וירקות: עגבניות, פלפלים חריפים ורגילים, בצל, קישואים ושומר. 2. צולים את הירקות על משטח צלייה ביתי. 3. ממליחים את האנטרקוט (בטמפרטורת החדר), גורסים מעליו פלפל שחור וצולים גם אותו.

הרכבת המנה:1צולים את כדורי הפוקצ'ה התפוחים על מחבת עם שמן זית. 2. פורסים את האנטרקוט. 3. מפזרים על הפוקצ'ה את הירקות והבשר, מזלפים שמן זית, חותכים ואוכלים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il