אוכל
אוכל
מתכוני בשר

צלעות מצופות

מתכון לצלעות בחרדל ודבש עם פירה תפוחי אדמה ושורשים. מנה שמחממת את הלב

|מאסטר שף| פורסם12:38
צלעות כבש בציפוי חרדל ואגוזים (תמונת AVI: mako)
Rating:35reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

לצלעות:

  • 2 צלעות
  • שמן זית

לציפוי:

  • 2 כפות חרדל
  • כף דבש
  • כמה טיפות סויה
  • מעט אגוזי מלך או ברזיל

לפירה:

  • שלושה שומים מטוגנים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים מבושלים
  • 3 שורשי סלרי, מבושלים
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1אוטמים את הצלעות במחבת.

2מערבבים את החרדל, הדבש והסויה ומורחים את הצלעות. מצפים באגוזים ומכניסים לתנור שחומם לחום בינוני.

3כשהבשר משחים ומבפנים הוא מעט אדמדם, מוציאים מהתנור.

4להכנת הפירה: מועכים את כל המרכיבים עד לתערובת חלקה, מוסיפים 3 כפות שמן ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il