
תבשיל בשר עם שעועית ירוקהתבשיל ארומטי וקל להכנה המורכב מחומרים פשוטים ובסיסיים המצויים בכל בית![]() צילום: שי שרף, גורמה בפיתה |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר עם מעט שמן שחומם מראש את השום והבצל עד להזהבה. 2במחבת נפרדת מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את תפוחי האדמה עד להשחמה קלה ומעבירים לקערה. 3מוסיפים את הבשר לסיר ומערבבים. 4מתבלים במלח ופלפל אנגלי. 5מוסיפים את רסק העגבניות, מים רותחים ומערבבים. 6מוסיפים את השעועית הירוקה, תפוחי האדמה ומבשלים כשעה וחצי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |