
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מתבלים את מדליוני הפילה במלח גס ובפלפל גרוס. 2מחממים מחבת לחום גבוה. 3יוצקים למחבת את שמן הזית ומניחים בה את מדליוני הפילה המתובלים. צולים דקה אחת מכל צד. לאותה המחבת מכניסים את הפלפל החריף, התפוזים עם הג'ינג'ר, השום והפלפל החריף. לאחר דקה מוסיפים את היין ומצמצמים את הנוזל למרקם של רוטב דליל (מומלץ להוציא את הפלפל החריף בתחילת תהליך הצמצום). 4בשלב זה מוסיפים את האפונים ואת הפטרוזיליה, מערבבים ומעבירים לצלחות הגשה. 5מניחים מעל האפונים את מדליוני הפילה, ויוצקים מלמעלה את רוטב ההדרים מהמחבת. >> לעודעיקריותמומלצות לארוחת החג. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |