אוכל
אוכל
מתכוני בשר

סטייק אנטרקוט על מצע של פירה דלעת ובטטה

מוסא אבו סריס מלמד אותנו שסטייק אנטרקוט יכול ללכת טוב גם עם יין ושוקולד, בתוספת נפלאה של פירה דלעת ובטטה

|מאסטר שף| פורסם17:54
מנת ההפתעה של מוסא (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:4.315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

  • נתח סטייק אנטרקוט

  • תפוא אדמה
  • גזר
  • יין אדום
  • חפיסת שוקולד מריר
  • שמנת מתוקה
  • דלעת בטטה
  • שום
  • בצל
  • צ'ילי אדום

אופן ההכנה:

1מכסים אחד מכל סוג הירקות בנייר כסף ומכניסים לתנור לחום גבוה של 200 מעלות. 2. סוגרים את הסטייק מכל הכיוונים. 3. מוסיפים יין אדום יבש ומנמיכים על אש קטנה. 4. מקפיצים בצל, צ'ילי אדום ושום בשמן זית ומוסיפים שמנת ושוקולד. 5. מוסיפים בערך 2-3 כפות מהרוטב שהכנו לסטייק. 6. טועמים, מתקנים תיבול, מכסים לכמה דקות ומכבים. 7. מוציאים את הירקות מהתנור, חותכים תפוח אדמה לאורך (לשלשות) וצורבים אותו עם שמן זית וקצת מלח יחד עם הגזר. 8. מעבירים את הדלעת והבטטה במסננת, מוסיפים מלח ושמנת מתוקה ומערבבים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il