אוכל
אוכל
מתכוני בשר

תחתיות ארטישוק ממולאות

מנה מנחמת וקלה להכנה של תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר קצוץ לדק קרם אפונה קטיפתי ועשיר. חצי שעה עבודה - לא כולל פתיחת קופסאות השימורים

|מאסטר שף| פורסם12:26
תחתיות ארטישוק ממולאות של איתן סלומון (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:2.823reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותלא כשר

המצרכים (6 מנות):

לתחתיות הארטישוק:

  • 1 בצל קצוץ דק

  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • רבע כוס כוסברה קצוצה
  • 1 ביצה
  • 2 קופסאות תחתיות ארטישוק

לקרם האפונה:

  • 100 גרם חמאה

  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • 2 קופסאות שימורי אפונה
  • 1 קופסה בשר בקר משומר
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1קוצצים דק את הבשר המשומר.

2מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה והביצה ומערבבים הכל יחד.

3מחממים תנור ל-200 מעלות. ממלאים את תחתיות הארטישוק בתערובת הבשר ומכניסים לתנור ל-40 דקות.

4קרם האפונה: ממסים חמאה בסיר ומוסיפים את השום ולאחר מכן את האפונה. מבשלים 10 דקות יחד וטוחנים בבלנדר מוט. מוסיפים שמנת לבישול, מלח ופלפל ומעבירים במסננת דקה.

5הרכבת המנה: מגישים את תחתיות הארטישוק מעל קרם האפונה או לצדו.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידיד המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il