
תחתיות ארטישוק ממולאותמנה מנחמת וקלה להכנה של תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר קצוץ לדק קרם אפונה קטיפתי ועשיר. חצי שעה עבודה - לא כולל פתיחת קופסאות השימורים![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים (6 מנות):לתחתיות הארטישוק:
לקרם האפונה:
אופן ההכנה:1קוצצים דק את הבשר המשומר. 2מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה והביצה ומערבבים הכל יחד. 3מחממים תנור ל-200 מעלות. ממלאים את תחתיות הארטישוק בתערובת הבשר ומכניסים לתנור ל-40 דקות. 4קרם האפונה: ממסים חמאה בסיר ומוסיפים את השום ולאחר מכן את האפונה. מבשלים 10 דקות יחד וטוחנים בבלנדר מוט. מוסיפים שמנת לבישול, מלח ופלפל ומעבירים במסננת דקה. 5הרכבת המנה: מגישים את תחתיות הארטישוק מעל קרם האפונה או לצדו. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידיד המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |