אוכל
אוכל
מתכוני בשר

מקלובה כבש

מנה המשאירה טעם של עוד

|מסעדת אותנטיקו| פורסם15:29
מקלובה כבש של אותנטיקו (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:4.5263reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 1/2 ק"ג גזר

  • 1 ק"ג חצילים
  • 1 ק"ג כרובית
  • 4 יחידות גמבה צבעוניות
  • 4 ראשי בצל בינוני
  • 1 ק"ג אורז
  • 1 ק"ג בשר כבש
  • 2 מקלות קינמון
  • כפית פלפל שחור
  • 5 יחידות עלי דפנה
  • 1 כפית כמון
  • 3עגבניות

אופן ההכנה:

1חותכים את הירקות לקוביות ומטגנים כל סוג בנפרד, חותכים את הבשר לקוביות ומכנסים לסיר ומוספים 3 כוסות מים, שתי כפות מרק עוף, שתי מקלות קינמון וראש בצל קצוץ . 2. שוטפים את האורז ומכניסים אותו לקערה גדולה. מערבבים אותו עם הירקות המטוגנים ומוספים כפית פלפל שחור וכפית כמון. 3. חותכים את העגבניות לרצועות, מניחים אותם בתחתית של סיר. לוקחים את הבשר ומסדרים אותו מעל העגבניות ומעליו מסדרים את האורז עם הירקות. 4. את הרוטב שנוצר מבישול הבשר מוסיפים לסיר עד שיכסה את האורז בשתי ס"מ. 5. מניחים את הסיר על אש גבוהה עד לרתיחה. 6. כשהמים רותחים מנמיכים את האש כמה שאפשר למשך 3/4 שעה ולאחר מכן בודקים אם האורז התבשל . 7. מניחים מגש גדול מעל הסיר והופכים את הסיר כלפיי מטה. מגישים ומתענגים על הריח והטעם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il