1מערבבים היטב את חומרי המילוי בקערה. ממלאים את הירקות - מכניסים את תערובת הבשר בין שתי פרוסות ירק ומהדקים סביב. טובלים בקמח וביצה טרופה. מחממים שמן עמוק במחבת ומטגנים עד להזהבה. מוצאים לנייר סופג.
2לרוטב: בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבטטה המגוררת ומטגנים 8-10 דקות על חום בינוני עד לריכוך הבטטה.
3מתבלים בכל התבלינים, מוסיפים כוסברה, עגבניות מגוררות וציר עוף. מכניסים לסיר ומסדרים את הירקות הממולאים ומעליהם את הפלפלים החריפים, הלימון הכבוש ושיני השום.
4מבשלים על להבה נמוכה לפחות שעה וחצי עד לריכוך מלא של הירקות. מגישים בצלחת עמוקה את הירקות הממולאים עם רוטב, לימון כבוש ופלפל חריף שלם.