אוכל
אוכל
מתכוני בשר

לביבות בטטה בשריות

רק מוסיפים סלט ירקות קטן ויש לכם ארוחת ערב טובה ונעימה

|mako| פורסם16:35
לביבות בטטה בשריות (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:514reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 1 בטטה בינונית

  • 250 גרם בשר בקר טחון (או תערובת של בקר ועוף)
  • 1 ביצה מס' 3
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • 1 כף רסק עגבניות
  • מלח, פלפל
  • תימין
  • שמן לטיגון
  • לימון להגשה

אופן ההכנה:

1קולפים את הבטטה ומגררים לתוך קערה.

2מוסיפים את הבשר, הביצה, רסק העגבניות והתיבול ומערבבים.

3מוסיפים בהדרגה את פירורי הלחם ומערבבים.

4מחממים שמן במחבת גדולה. קורצים כדורים קטנים, משטחים אותם מעט ומעבירים למחבת.

5מטגנים 5 דקות מכל צד, ומוציאים לנייר מגבת. מגישים עם לימון.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il