
המצרכים (2 מנות):לבשר
למשרה
לירקות
לרוטב
אופן ההכנה:1חותכים את הבשר לרצועות דקות. 2מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את הבשר לחצי שעה לפחות. 3את פרחי הברוקולי והאפונה הסינית חולטים במי מלח רותחים למשך שתי דקות מיד בתום החליטה מעבירים את הירקות לקערת מי קרח שהכנו מראש ועוצרים את הבישול. 4מחממים 3 כפות שמן בווק (או במחבת עמוקה ורחבה), כשהשמן חם מאוד ומעלה מעט עשן מוסיפים את הבשר לטיגון קצר של כשתי דקות. כשהבשר משנה צבעו מאדום לחום מוציאים אותו מהמחבת ומניחים בקערה. 5מנגבים את הווק בנייר מטבח, מוסיפים לו 3 כפות שמן כשהשמן חם ומעלה עשן מטגנים בו את השום, הג'ינג'ר ובצלי השאלוט כדקה. 6מוסיפים את הירקות הירוקים (אפונה, ברוקולי, בק צ'וי ובצל ירוק), מלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב מספר דקות. (את הערבוב מבצעים בעזרת שתי כפות עץ רחבות בדומה לערבוב סלט) 7מחזירים את הבשר למחבת (בתחתית הערה בה הונח הבשר הצטברו נוזלים, אותם לא מחזירים למחבת כעת אלא שומרים ומוסיפים אותם יחד עם חומרי הרוטב לקראת הסוף) ומטגנים אותו תוך ערבוב כדקה, מוסיפים את חומרי הרוטב ואת נוזלי הבישול של הבשר ומבשלים תוך ערבוב כשתי דקות נוספות. מוסיפים את הכוסברה ומעבירים לכלי הגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |