
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שתי כפות שמן בסיר ומוסיפים חצי כפית מלח, כפית בהרט, חצי כפית קינמון, חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה ורבע כפית פלפל שחור. מערבבים. 2פורסים את הסלק לפרוסות דקות, מוסיפים לסיר ומטגנים כ- 10 דקות. 3מוסיפים לסיר רסק עגבניות ו-4-5 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. 4מוסיפים מיץ לימון ו- 2 כפות סוכר ומביאים לרתיחה. 5מערבבים בקערה בשר טחון יחד עם 2 בצלים קצוצים, פטרוזיליה קצוצה, כרפס קצוץ, רבע כפית פפריקה חריפה, רבע כפית בהרט, רבע כפית פלפל שחור וחצי כפית מלח. 6לשים את התערובת ויוצרים קציצות קטנות. 7מערבבים בקערה נפרדת חצי חבילת סולת, כוס מים ורבע כפית מלח ומניחים לנוח כ- 10 דקות. 8עוטפים בעדינות כל אחת מקציצות הבשר בתערובת דקה של סולת ומניחים בעדינות את הקובות בסיר, בזמן הרתיחה. 9מנמיכים את האש, מכסים את הסיר, ומערבבים בעדינות מידי כמה דקות. 10מבשלים במשך 40 דקות על אש נמוכה. ניתן להוסיף כרפס לקראת סוף הבישול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |