
המצרכים (2 מנות):לבשר:
לרוטב:
לתערובת הפטריות:
לתוספת תפוחי האדמה:
אופן ההכנה:1קוצצים את כל הפטריות גס ומקפיצים במחבת עם שמן הזית, הסויה והצ'ילי (תוך כדי ערבוב). 2לרוטב: שמים בסיר קטן את היין, שמן הכמהין והתבלינים ומבשלים לצמצום. מוציאים את התבלינים ומוסיפים את החמאה. כשהיא נמסה מורידים מהאש ומוסיפים את הפטריות. 3מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מעט מלח עד לריכוך קל. מסננים וחוצים לאורך. מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את הרטבים והתבלינים ומקפיצים את תפוחי האדמה עד להשחמה. ממליחים ומפלפלים. 4מערבבים כל חומרי הפילה בקערה ומעסים את הנתח. מכניסים למחבת חמה עם שמן זית וצורבים מכל הצדדים עד לדרגת מדיום-רר. מוציאים את הסטייק ומניחים להתקרר מעט. חוצים את הסטייק לאורכו. 5הרכבת המנה: מניחים במרכז הצלחת את שני הנתחים של הבשר. מעל מפזרים את תערובת הפטריות, ובצדדים את תפוחי האדמה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |