
קציצות ברוטב פלפלים וחומוסקציצות בקר נהדרות במרקם מעודן וברוטב פלפלים וחומוס פיקנטי![]() צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1בסיר רחב וכבד מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים רצועות פלפלים אדומים וצהובים עד התרככות. 2מוסיפים את שיני השום הקצוצות, מוסיפים עגבנייה מגורדת, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, כמון, כורכום, מלח ופלפל שחור. 3מוסיפים ציר מרק עוף או כוס מים רותחים ומביאים לרתיחה. 4מוסיפים לרוטב כוס גרגרי חומוס שהושרו לילה ובושלו עד התרככות. 5צרים קציצות בידיים רטובות ומחליקים אותם לרוטב הרותח. 6מבשלים על אש נמוכה כשעתיים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |