אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קציצות ברוטב פלפלים וחומוס

קציצות בקר נהדרות במרקם מעודן וברוטב פלפלים וחומוס פיקנטי

|אוכל מכל הלב| פורסם12:58
קציצות ברוטב פלפלים וחומוס (צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב)
צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב
Rating:4.820reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם בשר בקר או תערובת עוף עם הודו

  • 1 ביצה
  • חצי כוס כוסברה
  • חצי כוס פטרוזיליה
  • חצי בצל
  • בהרט
  • מעט סודה לשתייה
  • חצי גזר מגורר
  • חצי קישוא מגורר
  • מלח
  • פלפל שחור

לרוטב

  • 1 בצל

  • שמן זית
  • 2 שיני שום
  • 1 עגבנייה מגורדת
  • 1 כוס גרגרי חומוס
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • פפריקה חריפה
  • פפריקה מתוקה
  • כמון
  • כורכום
  • 1 כוס ציר מרק עוף או מים רתוחים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1בסיר רחב וכבד מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים רצועות פלפלים אדומים וצהובים עד התרככות.

2מוסיפים את שיני השום הקצוצות, מוסיפים עגבנייה מגורדת, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, כמון, כורכום, מלח ופלפל שחור.

3מוסיפים ציר מרק עוף או כוס מים רותחים ומביאים לרתיחה.

4מוסיפים לרוטב כוס גרגרי חומוס שהושרו לילה ובושלו עד התרככות.

5צרים קציצות בידיים רטובות ומחליקים אותם לרוטב הרותח.

6מבשלים על אש נמוכה כשעתיים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il