
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-140 מעלות. 2בסיר כבד ושטוח מחממים את השמן. ממליחים ומפלפלים את הנתח ומשחימים אותו היטב משני צידיו . 3מניחים את הנתח בתבנית צלייה עם דפנות מעט גבוהות. 4מוסיפים לסיר הרותח את היין הלבן, מיץ התפוזים, הבצל הפרוס, החרדל , הג'ינג'ר, הלמון גראס ונוזל העוף ומביאים לרתיחה. שופכים את הנוזל לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש. 5מדי פעם הופכים את הנתח (הנוזל לא מכסה את כולו כמובן) ומזגגים אותו בנוזל. 6לאחר שעה מוסיפים את הגזר – חתוך לאורכו , הלפת חתוכה לרבעים והשום החצוי. 7אופים כ- 3 עד 3 וחצי שעות תוך הפיכת הנתח מדי פעם. 8מניחים על צלחת ההגשה עם הירקות הגדולים , את הרוטב שנשאר בתבנית מסננים היטב משלימים טעם ויוצקים מעל. >> לעודעיקריותמומלצות לארוחת החג. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |