אוכל
אוכל
מתכוני בשר

סלט חם של במיה עם פילה בקר ובייקון קצוצים

מתכון של השף ניר צוק

|מסעדת קורדליה| פורסם14:27
ערמת במיה (צילום: MonaMakela, Istock)
צילום: MonaMakela, Istock
Rating:2.97reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

  • 600 גרם במיה קטנה

  • חצי כוס שמן זית
  • 100 גרם בייקון קצוץ
  • 100 גרם פילה בקר חתוך לקוביות קטנטנות
  • מיץ משני לימונים
  • צ'ילי יבש גרוס
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1קוטמים את גבעולי הבמיה מבלי לפצוע את הירק, שוטפים ומייבשים היטב. 2. מחממים היטב מחבת כבדה, מוסיפים חלק מכמות השמן וצורבים מעט במיה תוך כדי ערבוב בכף עץ, עד שהיא משחימה מכל הצדדים. 3. מוסיפים מעט בייקון עד לפריכות, מוסיפים מעט פילה בקר, מטגנים 20 שניות נוספות, מתבלים במלח, פלפל, צ'ילי, מעט לימון ומגישים. חוזרים על הפעולה עד תום הכמות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il