
סלט חם של במיה עם פילה בקר ובייקון קצוציםמתכון של השף ניר צוק![]() צילום: MonaMakela, Istock |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1קוטמים את גבעולי הבמיה מבלי לפצוע את הירק, שוטפים ומייבשים היטב. 2. מחממים היטב מחבת כבדה, מוסיפים חלק מכמות השמן וצורבים מעט במיה תוך כדי ערבוב בכף עץ, עד שהיא משחימה מכל הצדדים. 3. מוסיפים מעט בייקון עד לפריכות, מוסיפים מעט פילה בקר, מטגנים 20 שניות נוספות, מתבלים במלח, פלפל, צ'ילי, מעט לימון ומגישים. חוזרים על הפעולה עד תום הכמות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |