
צלע עגל חלב על ריזוטו סלקצלעות עסיסיות של בשר משובח במנת גורמה צבעונית וטעימה![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
לריזוטו
אופן ההכנה:1להכנת העגל: מחממים מחבת פסים (מחבת גריל), מוסיפים מעט מאד שמן זית וצורבים את הצלע משני צידיה במשך 2 דקות (מכל צד) - עד לקבלת גוון זהוב. 2מכניסים את הצלע לתנור בחום של°180 מעלות למשך 15 דקות - עד לדרגתMW. 3להכנת הריזוטו: מאדים את הבצל ואת הכרשה בסיר עם מעט שמן זית עד לקבלת גוון זהוב. 4מוסיפים את האורז ומאדים מספר דקות. 5מוסיפים את היין ומצמצמים, מוסיפים כל פעם ציר חם עד כדי כיסוי האורז - עד שהאורז מוכן. מוסיפים את הסלק חתוך לקוביות, גרידת הלימון והעירית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |