אוכל
אוכל
מתכוני בשר

צלע עגל חלב על ריזוטו סלק

צלעות עסיסיות של בשר משובח במנת גורמה צבעונית וטעימה

|מסעדת אוליב ליף| פורסם11:38
צלע עגל חלב על ריזוטו סלק (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.614reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 צלעות עגל חלב חתוכות עם העצם ומתובלות במלח, פלפל שחור ושמן זית

לריזוטו

  • 1 כוס אורז ארבוריו עגול לריזוטו

  • 1 בצל לבן קצוץ
  • ½ כרשה קצוצה
  • 2 שיני שום כתושים
  • 1 כוס יין לבן
  • 1 סלק מבושל ומקולף
  • 1 ליטר ציר עגל או עוף
  • גרדת לימון
  • כף עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1להכנת העגל: מחממים מחבת פסים (מחבת גריל), מוסיפים מעט מאד שמן זית וצורבים את הצלע משני צידיה במשך 2 דקות (מכל צד) - עד לקבלת גוון זהוב.

2מכניסים את הצלע לתנור בחום של°180 מעלות למשך 15 דקות - עד לדרגתMW.

3להכנת הריזוטו: מאדים את הבצל ואת הכרשה בסיר עם מעט שמן זית עד לקבלת גוון זהוב.

4מוסיפים את האורז ומאדים מספר דקות.

5מוסיפים את היין ומצמצמים, מוסיפים כל פעם ציר חם עד כדי כיסוי האורז - עד שהאורז מוכן. מוסיפים את הסלק חתוך לקוביות, גרידת הלימון והעירית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il