
סטייק אנטרקוט ברוטב פלפלים חריפיםאייל שני מראה איך צולים בשר בצורה מושלמת, ומוסיף רוטב חריף שישלח אותנו לשמיים![]() |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מלהיטים מחבת פסים. 2פורסים מנתח האנטרקוט פרוסה יפה של כ-3ס"מ ומעסים אותה בשמן זית. 3צורבים את הצד הראשון כ-5 דקות ואת הצד השני כ3-4 דקות. 4מורידים את הבשר מהאש (שממשיכה בינתיים לעבוד), סוגרים אותו בתוך שתי צלחות ומחכים כ2- דקות. מחזירים אותו לאש, מברישים בשמן זית ונותנים לו עוד כדקה. 5מורידים מהאש, מתבלים בפלפל שחור שנגרס הרגע ומלח ים אטלנטי. 6לרוטב: במעבד מזון טוחנים את הפלפל והשום לתערובת גסה. מעבירים לקערה, ומוסיפים את השמן ומלח. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |