אוכל
אוכל
מתכוני בשר

סטייק אנטרקוט ברוטב פלפלים חריפים

אייל שני מראה איך צולים בשר בצורה מושלמת, ומוסיף רוטב חריף שישלח אותנו לשמיים

|מבשלים ביחד| פורסם13:48
סטייק אנטרקוט ברוטב פלפלים חריפים
Rating:4.557reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • נתח שלם של אנטרקוט

  • שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור שלם

לרוטב:

  • 3 צ'ילי ירוק חריף חתוכים ל-3 חלקים

  • 5 שיני שום קלופות
  • מלח ים אטלנטי
  • ½ כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1מלהיטים מחבת פסים.

2פורסים מנתח האנטרקוט פרוסה יפה של כ-3ס"מ ומעסים אותה בשמן זית.

3צורבים את הצד הראשון כ-5 דקות ואת הצד השני כ3-4 דקות.

4מורידים את הבשר מהאש (שממשיכה בינתיים לעבוד), סוגרים אותו בתוך שתי צלחות ומחכים כ2- דקות. מחזירים אותו לאש, מברישים בשמן זית ונותנים לו עוד כדקה.

5מורידים מהאש, מתבלים בפלפל שחור שנגרס הרגע ומלח ים אטלנטי.

6לרוטב: במעבד מזון טוחנים את הפלפל והשום לתערובת גסה. מעבירים לקערה, ומוסיפים את השמן ומלח.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il