אוכל
אוכל
מתכוני בשר

שוק טלה

שוק טלה עסיסי ממולא בתערובת פטריות ועשבי תיבול

שוק טלה עם ירקות (צילום:
צילום: "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה
Rating:4.26reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 כוסות גריסים מבושלים במים ומלח כ-5 דקות ומסוננים

  • 1 כוס שאלוט קצוץ
  • 8 יחידות פטריות שיטאקי מושרות
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כוס נענע קצוצה
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח צ'ילי חריף

אופן ההכנה:

1מאדים השאלוט, השום והפטריות בשמן זית, מוסיפים את עשבי התיבול ומאדים כ- 5 דקות. משפרים תיבול לפי הטעם ומסננים.

2מוסיפים את הגריסים לתערובת העשבים ומערבבים.

3ממלאים אתשוק הטלהוקושרים היטב בעזרת חוט.

4משמנים היטב את השוק, מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים כשעה וחצי בחום בינוני.

5מוציאים מהתנור ונותנים לנוח כ- 10 דקות. מסירים את החוט וחותכים בזהירות לפרוסות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il