אוכל
אוכל
מתכוני בשר

טרטר פילה עגל עם חציל קלוי

מנה אלגנטית מלאת טעמים של טרטר פילה בקר עם חציל שנשרף על האש

|מאסטר שף| פורסם02:17
טרטר פילה עגל עם חציל קלוי של שלמה עזרן (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:0.911reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 250 גרם פילה עגל נקי וקצוץ דק מאוד

  • חציל אחד בינוני
  • כפית זרעי כוסברה
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • 6 כפות שמן זית
  • 5 עלי אורגנו טרי קצוץ
  • מיץ מלימון סחוט

אופן ההכנה:

1שורפים את החציל על האש, מקלפים ומניחים את החלק הלבן הקלוף על מסננת.

2כותשים את הבשר, זרעי הכוסברה, המלח והפלפל במכתש ועלי, מוסיפים 4 כפות שמן זית, מערבבים ומהדקים את הבשר לדופנות המכתש.

3את בשר החציל מתבלים בלימון, מלח, פלפל, אורגנו ושתי כפות שמן זית.

4מסדרים את החציל באמצע המכתש ומגישים עם המכתש והעלי.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il