
טרטר פילה עגל עם חציל קלוימנה אלגנטית מלאת טעמים של טרטר פילה בקר עם חציל שנשרף על האש![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שורפים את החציל על האש, מקלפים ומניחים את החלק הלבן הקלוף על מסננת. 2כותשים את הבשר, זרעי הכוסברה, המלח והפלפל במכתש ועלי, מוסיפים 4 כפות שמן זית, מערבבים ומהדקים את הבשר לדופנות המכתש. 3את בשר החציל מתבלים בלימון, מלח, פלפל, אורגנו ושתי כפות שמן זית. 4מסדרים את החציל באמצע המכתש ומגישים עם המכתש והעלי. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |