
תבשיל קציצות עם ארטישוק ירושלמיסיר אחד שיש בו הכל![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :לקציצות:
לתבשיל:
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי הקציצות טובלים את הידים בשמן, צרים קציצות שטוחות ויפות. מסדרים בתבנית אפייה משומנת. שולחים לתנור שחומם ל200 מעלות ל-4-5 דקות. 2מטגנים בסיר את השום, מרווה ובצלי שאלוט. מוסיפים את הארטישוקים הירושלמים הקלופים ומטגנים כ-2 דקות. 3מוסיפים את הלימונים הכבושים, חומוס ותבלינים ואחר כך את המים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הכוסברה. 4מכניסים את הקציצות פנימה ומבשלים יחד כ- 45 דקות. 5מוסיפים את מיץ הלימון, מבשלים עוד 5 דקות, מעבירים לקערה ומפזרים למעלה כוסברה קצוצה טרייה. 6מגישים עם קוסקוס. (תמונת אילוסטרציה) ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |