
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר גדול מאוד מטגנים בשמן את הבצל כ 20 דקות על להבה בינונית קטנה, עד שמשחים. מגבירים את האש. 2מוסיפים את החיטה, גריסים, שעועית ועדשים.מטגנים כ5 דקות. 3מוסיפים את הרסק , פפריקה, כמון, כורכום, קינמון ואת הכוסברה ומערבבים. 4מוסיפים את העצם ומנמיכים את האש. 5במחבת נפרדת סוגרים את השפונדרה ואת העוף מכל הצדדים עם מעט מלח ופלפל. מוסיפים לסיר. 6מסדרים מעל בשכבה בכל פעם את הירקות ומזלפים דבש. מעל מסדרים את הביצים. מוסיפים ציר בקר ומוסיפים מים לכסוי של כ5 ס"מ מעל הביצים. מגבירים את האש ומרתיחים. 7מחממים תנור ל-120 מעלות. מכסים את הסיר בנייר פרגמנט ואז באלומיניום ומעבירים לתנור ללילה, 7 שעות לפחות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |