אוכל
אוכל
מתכוני בשר

החמין של רוטשילד'ס קיטשן

מתכון פשוט ומעולה למנה הביתית המפורסמת

|"רדיו 99.5 FM| פורסם12:53
החמין של רוטשילד'ס קיטשן (צילום:
צילום: "רדיו 99.5 FM
Rating:2.97reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 4 בצלים קצוצים דק

  • חצי כוס שמן קנולה
  • חצי כוס גריסים
  • חצי כוס חיטה
  • חצי כוס שעועית לבנה מושרת במים ללילה
  • חצי כוס עדשים
  • 1 עצם ברך בקר
  • 2 ק"ג בשר שפונדרה עם העצם חתוך לקוביות גדולות
  • 6 כרעי עוף
  • 6 בצלים קטנים עם קליפה
  • 6 גזרים קטנים קלופים
  • 6תפו"א קטנים קלופים
  • 3 ראשי שום שלמים
  • חצי כפית כורכום
  • רבע כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כמון
  • רבע כפית קינמון
  • כף זרעי כוסברה
  • מלח
  • פלפל
  • 2 כפות רסק עגסניות
  • 6 ביצים
  • 1 כף דבש
  • 2 ליטר ציר בקר
  • מים לכיסוי

אופן ההכנה:

1בסיר גדול מאוד מטגנים בשמן את הבצל כ 20 דקות על להבה בינונית קטנה, עד שמשחים. מגבירים את האש.

2מוסיפים את החיטה, גריסים, שעועית ועדשים.מטגנים כ5 דקות.

3מוסיפים את הרסק , פפריקה, כמון, כורכום, קינמון ואת הכוסברה ומערבבים.

4מוסיפים את העצם ומנמיכים את האש.

5במחבת נפרדת סוגרים את השפונדרה ואת העוף מכל הצדדים עם מעט מלח ופלפל. מוסיפים לסיר.

6מסדרים מעל בשכבה בכל פעם את הירקות ומזלפים דבש. מעל מסדרים את הביצים. מוסיפים ציר בקר ומוסיפים מים לכסוי של כ5 ס"מ מעל הביצים. מגבירים את האש ומרתיחים.

7מחממים תנור ל-120 מעלות. מכסים את הסיר בנייר פרגמנט ואז באלומיניום ומעבירים לתנור ללילה, 7 שעות לפחות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il