
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1צולים את פילה הבקר בחמאה מזוקקת ומכניסים לתנור לדרגת אפייה רצויה (בין 5 - 8 דק') בחום 220 מעלות. מנקים את הכבד מאונות ומטגנים בחמאה מזוקקת. 2להכנת ריבת הבצל: מבשלים את הבצל עם הסוכר ומעט מים עד לצמצום הרוטב, מוסיפים 2 כפות חומץ בלסמי ומעט חמאה. 3להכנת התפוחים המזוגגים: מביאים לרתיחה כוס מים וכוס סוכר, מוסיפים את התפוחים עד לזיגוג, מוסיפים 2 כפות מיץ לימון. 4לרוטב הבלסמי: מצמצמים 2 כפות סוכר ורבע כוס חומץ בלסמי. 5לרוטב היין האדום: מצמצמים כוס יין אדום עם 4 כפות סוכר עד שנשאר כמה כפות מהרוטב. 6לפירות היער: מבשלים פירות יער ביחס 1:1 עם סוכר, עד לזיגוג. 7להגשה: מניחים את פילה הבקר, מעליו רוטב יין אדום, ומלמעלה מניחים בעדינות את הכבד אווז, מפזרים פירות יער. בצד מניחים ריבת בצל, עלי אנדיב עם רוטב הבלסמי ותפוחים מזוגגים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |