אוכל
אוכל
מתכוני בשר

העראייס של אנשי הבסטה

היא נולדה בבוטקה קטן ולא מרשים במיוחד בנצרת, ובשנים האחרונות הפכה לאחת המנות הכי פופולריות ואהובות על הסועד הישראלי. תכלס? אפשר להבין למה: פיתה מלאה בבשר טחון מתובל, כמה דקות על האש ותענוג אחד גדול

|mako אוכל| פורסם07:45
פותחים בסטה מעורב (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
Rating:4.5238reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (10 מנות):

  • 1 קילו תערובת בשר טחון: 70 אחוז בקר רזה (כף או שייטל) ו-30 אחוז שומן כבש
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
  • כפית פלפל אנגלי, טחון
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-250 מעלות.

2מערבבים את תערובת הבשר הטחון עם כל שאר המרכיבים.

3ממלאים חצאי פיתות בתערובת (לא יותר מ-50 גרם תערובת בחצי פיתה).

4מברישים את הפיתות בשמן זית ושמים על הגריל, או מכניסים לתנור. מוציאים את הפיתות כשהן שחומות ומגישים עם יוגורט.

>> לעוד מתכונים של אנשי הבסטה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il