אוכל
אוכל
מתכוני בשר

סטייק אנטריקוט בתוספת תפוחי אדמה ורוסטביף דלעת

סטייק אנטריקוט עסיסי ומשובח בתוספת פרוסות דקיקות ומפנקות של בטטה ותפוחי אדמה

|מאסטר שף| פורסם10:40
מנת ההפתעה של רן (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:3.458reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • 1 סטיק אנטריקוט במשקל 300 גרם

  • 200 גרם חמאה מזוקקת
  • 1 חבילה שמנת מתוקה
  • דלעת במשקל 200 גרם
  • 1 תפוח אדמה פרוס דק
  • 1 בטטה פרוסה דק
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2. בתבנית קטנה מערבבים את פרוסות תפוח האדמה והבטטה עם חבילת שמנת מתוקה, מלח ופלפל. 3. מכניסים לתנור שחומם מראש לכ-45 דקות או עד שמתרכך. 4. מצפים את הדלעת במעט חמאה מזוקקת, מפלפלים וממליחים לפי הטעם ומכניסים לתנור לכ-45 דקות או עד שמתרכך. 5. כאשר הדלעת ותפוחי האדמה מתרככים וכמעט מוכנים מחממים את החמאה המזוקקת במחבת, מפלפלים לפי הטעם את הסטייק וכאשר החמאה חמה מכניסים למחבת לדקה על צד אחד. הופכים לצד השני, מנמיכים את האש וממתינים עד להכנת הסטייק בהתאם לדרגת ההכנה הרצויה. 6. כאשר הסטייק מוכן מוציאים מהמחבת ונותנים לו לנוח לחמש דקות. בתום חמש הדקות פורסים את הסטייק לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ ומסדרים כמניפה. ממליחים קלות ומברישים במעט חמאה. 7. את תפוחי האדמה מנחים ליד הסטייק, את הדלעת פורסים כמו הסטייק ומניחים בצידו השני של הסטייק.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il