1 מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות. מבשלים במים רותחים עם מלח עד לרכות מלאה. מסננים ומועכים דרך מסננת לכלי.
2 קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוציאים.
3 פורסים את הפטריות דק ומטגנים באותה מחבת עד שהן קריספיות. מוציאים.
4 חותכים את הקישוא לקוביות ומקפיצים במחבת. מוסיפים את שן השום הקצוצה ומטגנים עוד דקה.
5 מסדרים בצלחת את הפירה כמו חומוס. עורמים עליו את הירקות, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים שמיר קצוץ.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.