1 חותכים את הבצל, הבצל הירוק, המלפפון והפפאיה לרצועות דקות מאוד ושמים בקערה.
2 מפרקים את הפומלה ל"בקבוקים" ושמים בקערה.
3 מערבבים את הרוטב: מערבבים רוטב דגים, מיץ ליים, סוכר, מים, צ'ילי חריף וכוסברה ומוסיפים לסלט. מערבבים היטב.
4 מפלטים את הקרפיון ובודקים היטב שלא נשארו עצמות. חותכים לרצועות דקות.
5 טובלים את רצועות הדג בקמח הטמפורה ומניחים בצד.
6 מחממים את השמן עד לרתיחה. מטגנים את רצועות הדג עד שהן זהובות ומוציאים לנייר סופג.
7 מניחים מהסלט במרכז צלחת. מפזרים מעל בוטנים קצוצים, מניחים את רצועות הדג ומזלפים מעט רוטב טריאקי.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.