
המצרכים :לסורבה:
למשמשים:
אופן ההכנה:1הסורבה: מרתיחים בסיר מים, סוכר, הל ומקל וניל כ-3/4 שעה, עד לקבלת סירופ. 2מבשלים את המשמשים המיובשים עם כוס מים בסיר במשך רבע שעה. טוחנים את המשמשים והמים בבלנדר מוט ומערבבים עם הסירופ סוכר (מוציאים את ההל והווניל). מעבירים למכונת גלידה למשך שעתיים. 3מכינים את הגאנאש: מרתיחים כוס חלב קוקוס (או שמנת מתוקה) מורידים מהאש ושופכים על השוקולד המריר. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק. 4טוחנים את השקדים וקולים אותם במחבת (יבשה) עד שהם מתחילים להשחים מעט. מוסיפים לגאנאש השוקולד. 5צולים את המשמשים בתנור עד להשחמה קלה. פותחים כל משמש וממלאים בגאנאש השוקולד. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |