1 מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר.
2 ממיסים שוקולד מריר על בן מארי. כשהשוקולד נמס מוסיפים קינמון ורבע חבילת חמאה.
3 מקפלים חצי מתערובת הקצפת אל השוקולד ומכניסים להקפאה.
4 את החצי השני של תערובת הקצפת מערבבים עם הגבינה הלבנה.
5 פורסים את הבננות, ומשרים כ-10 דקות בסוכר מעורבב עם פלפל שאטה ומעט מיץ לימון.
6 מחממים 20 גרם חמאה במחבת ומוסיפים את תערובת הבננות, הסוכר והפלפל. מקפיצים את הבננות עד קרמול במחבת. נותנים לבננות להתקרר.
7 שמים את השוקולד על צלחת כמו חומוס, מעל את הבננות ומעליהן קצפת.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.