1 מבשלים במים וביין הלבן את הבצל הקצוץ, הבצל השלם, השום, העגבנייה, הסלרי, הכורכום, האורגנו והרוזמרין.
2 מחממים שמן במחבת וצולים את פרוסות הבשר עם מלח ופלפל, כמו סטייקים. מעבירים לסיר ומוסיפים את עצמות המח.
>> מתכונים לראש השנה
3 מקלפים את תפוחי האדמה ומוסיפים לסיר יחד עם הארטישוק, מלח ופלפל.
4 מטגנים את הבצל לאורז.
5 האורז: מכניסים לשקית קוקי את האורז, הבצל הקצוץ, מלח, פלפל ומים וסוגרים את השקית. מכניסים לסיר.
6 מחממים תנור ל-110 מעלות ומכניסים את הסיר לצלייה של 12 שעות.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.