המצרכים (4 מנות):
לגראטן
לפסטו רוקט
אופן ההכנה:1 להכנת הגראטן: פורסים דק את תפוח האדמה והבטטה. 2 מסדרים בתבנית שכבת תפוחי אדמה ומזלפים מעל שמנת מתוקה וחמאה. מכסים בשכבה של בטטה וגם עליה מזלפים שמנת מתוקה וחמאה. מסויפים מלח פלפל לפי הטעם. 3 מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ואופי למשך חצי שעה. לפני שמוציאים מגרדים פרמזן להשחמה. 4 צורבים את פילה הבקר על מחבת גריל כמה דקות מכל צד רק לצריבת הפילה. מוציאים ונותנים לנוח כמה דקות. 5 להכנת הפסטו רוקט: מערבבים יחד במכתש ועלי את עלי הרוקט, הצנוברים ושמן הזית עד לכדי קבלת עיסה אחידה. 6 מניחים בצלחת חתיכת גראטן, פורסים דק דק את הפילה ומסדרים במניפה. יוצקים בכפית מעט פסטו על כל נתח פילה, מתבלים במלח גס, פלפל וקצת שמן זית ומגישים. ![]() |