אוכל
אוכל
ריבות וחמוצים

ארטישוק ירושלמי כבוש

עם עלי דפנה, הדרים ודבש

|mako| פורסם13:23
ארטישוק ירושלמי (צילום: MarkFGD, Istock)
צילום: MarkFGD, Istock
Rating:4.212reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 25-20 יחידות ארטישוק ירושלמי קלוף ונקי (כדאי למצוא את השורשים הכי ישרים כדי להקל על הקילוף)
  • כוס חומץ הדרים
  • 5 עלי דפנה שלמים
  • 1 כפית פלפל אנגלי
  • 1 כפית מלח
  • מיץ וקליפה מלימון אחד (אפשר לסחוט ולהכניס את הקליפה ישירות לסיר)
  • 1 כף דבש
  • 1 כפית טבסקו

אופן ההכנה:

1מסדרים את השורשים הקלופים בסיר גדול ומכסים במים. 2. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות. 3. מסננים (שומרים את המים) ומחזירים לסיר את הארטישוקים יחד עם שתי כוסות מנוזלי הבישול. 4. מוסיפים את יתר המרכיבים, מבשלים עוד 5-10 דקות ומתקנים תיבול. 5. מצננים ושומרים במקרר בצנצנת.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il