
ריבת אגסים בתנוראנחנו מודים, בחיים לא היינו חושבים שאפשר להכין ריבה בתנור, אבל מתברר שאם מערבבים פירות עם סוכר, משטחים בתבנית ומשגרים לתנור, מקבלים ריבה מושלמת (בלי טיפה של לכלוך על הכיריים) |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל המרכיבים. מניחים ל-20 דקות על מנת הפרי יגיר נוזלים. 2מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 3מעבירים את התערובת לתבנית. מכניסים לתנור לשעה וחצי. מערבבים היטב מדי חצי שעה. 4מוציאים מהתנור. מועכים מעט במזלג את הריבה ומעבירים לצנצנת. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה ריבת אגסים בתנור. מעיכה קלה ויש ריבה|צילום: יעל קצב ריבת אגסים בתנור. זה יעבוד עם כל פרי|צילום: יעל קצבבתיאבון! תגיות:ריבה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |