אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

דלעת במילוי אנטרקוט

דלעת ערמונים אפויה במילוי נתחי אנטריקוט וירקות שורש

|מאסטר שף| פורסם22:00
דלעת ערמונים במילוי נתחי אנטרקוט (תמונת AVI: mako)
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 דלעות ערמונים קטנות
  • שורש פטרוזיליה גדול, קצוץ
  • שורש סלרי, קצוץ
  • 2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 500 גרם אנטריקוט, חתוך לנתחונים קטנים
  • כף צ'ילי גרוס
  • כף כמון
  • כף קימל
  • כף זרעי כוסברה
  • מלח גס
  • מעט אורוגולה וטרגון (להגשה)
  • ליים

אופן ההכנה:

1חוצים את דלעות הערמונים ואופים על נייר כסף בתנור חם מאוד, על 220 מעלות, עד לריכוך. מוציאים מהתנור, מורחים בשמן זית ומעט דבש ומפזרים מעט מלח.

2מטגנים את הבצלים במחבת.

3מוסיפים את שורש הפטרוזיליה, שורש הסלרי ואת הגזר.

4כשהירקות משחימים מעט, מוסיפים את נתחוני האנטרקוט וממשיכים לערבב.

5כותשים יחד (בקערה או מכתש) את הצ'ילי, כמון, קימל, כוסברה ומלח גס ומוסיפים לבשר. ממשיכים לערבב עד שהבשר עשוי ומעט צלוי.

6ממלאים את הדלעות המוכנות בבשר והירקות ובוזקים מעל את הרוטב שנשאר במחבת.

7להגשה, מפזרים מעל מעט אורוגולה וטרגון קצוצים וסוחטים עליהם מעט ליים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il