אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

גרנולה תוצרת בית

להגיש בתוספת יוגורט ופירות וטריים

|cafe nona| פורסם15:27
גרנולה תוצרת בית של קפה נונה (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:3.618reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 כוסות שיבולת שועל

  • 1 כוס גרעיני חמנייה
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כוס מיץ תפוחים מרוכז קפוא
  • 1 כף שמן
  • ¼ כוס צימוקים
  • ¼ כוס חמוציות יבשות
  • ¼ כוס תפוח עץ יבש קצוץ

אופן ההכנה:

1מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים קלות. 2. מכניסים לקערה את שיבולת השועל, גרעיני החמנייה ומלח. מוסיפים את מיץ התפוחים, סירופ מייפל ושמן ומערבבים. 3. מפזרים את התערובת על גבי נייר האפייה בשכבה אחידה ואופים כ-35 דקות עד לקבלת גוון זהוב תוך כדי ערבוב מדי 5 דקות. 4. מוציאים מהתנור, מעבירים לקערה ומוסיפים את הצימוקים, חתיכות תפוח עץ יבש וחמוציות. יש לשמור בכלי אטום. ניתן להקפיא עד חודשיים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il