מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

כרוב וכרובית בתנור

אנחנו רגילים לצלות כרובית בתנור, וגם סטייקים של כרוב צלוי זה משהו שיצא לנו לזלול לא אחת. האם לא בשלה העת לאחד בין השניים האלה לתוספת פריכה ומשגעת אחת?

|mako אוכל| פורסם08:37
כרוב וכרובית בתנור (צילום: פאני דוד, mako אוכל)
צילום: פאני דוד, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 כרובית, מפורקת לפרחים
  • 1 כרוב לבן, חתוך לפלחים עבים
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח
  • כפית תימין מיובש
  • מעט סילאן

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את הכרוב והכרובית בשכבה אחת.

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם

3זולפים את שמן הזית, מתבלים במלח ותימין ומזלפים מעט סילאן.

4צולים שעה וחצי, עד שהירקות מתרככים ומשחימים יפה.

>> מתכונים לחנוכה

>> מתכונים ללביבות

>> מתכונים לסופגניות

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il