אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

חריימה טריפוליטאי

המנה האהובה כפי שהכינו בטריפולי מדג הבורי

|צו בישול| פורסם15:31
חריימה של הילה אלפרט 26410 (תמונת AVI: מצעד האוכל הישראלי)
תמונת AVI: מצעד האוכל הישראלי
Rating:4.6175reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 10 שיני שום

  • כף וחצי פפריקה חריפה
  • כף וחצי פפריקה מתוקה
  • שליש כוס שמן סויה
  • שש יחידות סטייק בורי
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כף כמון
  • כף קימל
  • כף שטוחה מלח

אופן ההכנה:

1קוצצים שום, מניחים אותו בסיר עם שמן סויה.

2לאחר שתי דקות, מתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה, שופכים רסק עגבניות ומים.

3מערבבים הכל ונותנים לזה להתבשל כעשר דקות.

4מתבלים עם כמון, קימל ומלח ומניחים לזה להתבשל כחמש דקות.

5חותכים את הבורי לפרוסות דקות.

6מכניסים את הדגים לסיר, הרוטב צריך לכסות את הדגים.

7מנערים את הסיר כל כמה דקות וממשיכים לבשל עוד כחמש עשרה דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il