
מוס שוקולד בשני מרכיביםאם מוציאים את הקישוטים, יש במוס הזה רק שני דברים: שמנת ושוקולד. בלי ביצים, בלי ג'לטין ובלי תוספים. מוס שמתקתקים בלי הרבה עבודה ונגמר בצ'יק![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
אפשר להחליף חצי מכמות השוקולד המריר בשוקולד חלב, כדי לקבל טעם יותר עדין. אפשר גם להכניס לתוך המוס את האגוזים והתותים, כדי לקבל אותם בכל ביס. המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר את השמנת רק עד שהיא מתחילה לבעבע. 2מוסיפים את קוביות השוקולד, מחכים כ-15 דקות שהשוקולד נמס ומערבבים היטב. מצננים כשעתיים במקרר. 3אחרי הצינון מעבירים למיקסר עם וו מקציף ומפעילים במשך 3 דקות על מהירות גבוהה. 4מעבירים את המוס לשק זילוף ומזלפים לכוסיות. שומרים במקפיא ומוציאים כשעה לפני ההגשה. ממש לפני ההגשה מפזרים את האגוזים והתותים מעל (אם אתם רוצים שיהיו בתוך המוס מכניסים אותם בשלב המיקסר). * כלים: ב. א. גרף יעוץ וסחר בע״מ, רחוב זבולון 28, תל אביב הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> רוצים לזכות בסט סירים חדש? לחצו כאן ושלחו לנו מתכון מנצח לפסח! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |