מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פסטה עגבניות פוטנסקה בסיר אחד

אנחנו כבר מזהירים, המתכון הזה הולך לפגוע קשות במאגר התירוצים שלכם: מנת פסטה יפה ועוקצנית שמכינים ברבע שעה כולל הכל (מצד שני, אף אחד לא צריך לדעת שזה כל מה שזה לקח)

|mako אוכל| פורסם07:15
רפאלו - פוטנסקה לפני (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • חצי חבילת ספגטי (250 גרם)
  • 2 עגבניות אדומות בשלות, קצוצות
  • בצל בינוני לבן, קצוץ גס או פרוס
  • עלי בזיליקום משלושה גבעולים
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 2 כפות שמן זית
  • קופסת שימורים של אנשובי, עם השמן
  • 1 פלפל צ'ילי טרי אדום, קצוץ
  • 2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות (40 גרם)
  • 15 זיתי קלמטה מגולענים
  • כף וחצי צלפים (30 גרם)
  • 3 וחצי כוסות מים
  • כפית שטוחה מלח
  • מעט פלפל שחור טחון
  • 2 כפיות צ'ילי גרוס
  • 50 גרם פרמזן, לפיזור לפני ההגשה

אופן ההכנה:

1שמים את כל המרכיבים למעט הפרמזן בסיר ומביאים לרתיחה.

>> עוד מתכונים לפסטה בסיר אחד

2מבשלים 6-8 דקות במכסה פתוח על אש גדולה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מוכנה.

3מפזרים פרמזן ומגישים.

רפאלו - פוטנסקה אחריובסוף זה נראה ככה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il