
פורים עם השף יניב גור אריה מ"לגעת באוכל", המרכז לאומנויות הבישול והאפייה. המצרכים (4 מנות):לדג
ל"קוסקוס" כרובית
אופן ההכנה:לדג: מטגנים בשמן זית את הארטישוק והשום כדקה, מוסיפים עגבנייה, אפונה וזיתים ומטגנים עוד דקה, מוסיפים יין לבן, מנמיכים להבה ומבשלים בסיר מכוסה 5 דקות. מוסיפים דגים ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים חסה ולימון ומבשלים עוד 5 דקות. ל"קוסקוס": מגרדים כרובית על פומפייה דקה ומתבלים במלח ופלפל. מניחים במסננת ומבשלים בציר רותח (או מים רותחים) רבע שעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |