
כמו באמריקה: מילקשייק וניל עם רוטב שוקולד, קצפת ופאדג'בזמן האחרון תמונות של מילקשייקים משוגעים צצות בכל מקום, והאמת היא שמדובר באחד הפינוקים הכי פשוטים להכנה - אז למה לא? קבלו מתכון למילקשייק מושקע עם תוספת של פאדג' שוקולד. החיים מתוקיםעודד ברנר|כולם אופים עכשיו| פורסם04/05/1614:50 ![]() צילום: דרור עינב, כולם אופים עכשיו |
המצרכים :לגנאש:
לפאדג':
למילקשייק:
לקצפת:
אופן ההכנה:1מכינים את הגנאש: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה. מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה, יוצקים על השוקולד ומערבבים היטיב עד לקבלת רוטב אחיד. 2מכינים את הפאדג': מקציפים ביצים וסוכר כ-5 דקות. 3ממיסים את השוקולד והחמאה, מערבבים ומוסיפים לקציפת הביצים. 4מנפים את הקמח והמלח ומוסיפים לתערובת. 5יוצקים לתבנית מרובעת 20 ס"מ, ואופים ב-170 מעלות 15-20 דקות. 6מערבבים במיקסר את הגלידה עם חצי מכמות הגנאש. 7מכינים קצפת: מערבבים בסיפון (מכשיר להכנת קצפת) יחד את כל החומרים, מכניסים שני בלוני גז ומקררים כשעה במקרר. מנערים לפני השימוש. תגיות:מילקשייק ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |