
המצרכים :לתערובת הגבינה:
לשטרויזל אגוזי לוז:
לרוטב:
כלים:
אופן ההכנה:1מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים גבינת שמנת עם אבקת סוכר, גרידת לימון ווניל. מקציפים את השמנת המתוקה למרקם יציב ורך ומקפלים לתוך תערובת הגבינה. מעבירים את התערובת לשק זילוף. 2מכינים את השטרויזל: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה קמח, סוכר, חמאה ואגוזי לוז עד לקבלת פירורים גסים. אופים כ-8 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, מערבבים את הפירורים ואופים עוד 7 דקות, עד לקבלת גוון זהוב. 3מכינים את הרוטב: מנקים את התותים מהעוקץ וחוצים אותם לשניים. מעבירים לסיר, מוסיפים את הפטל והסוכר, מערבבים ומבשלים על להבה בינונית 10-12 דקות. סוחטים חצי לימון לתוך הרוטב, מערבבים ומורידים מהאש. 4מרכיבים את המנה: מניחים בתחתית הצנצנת או כוס הזכוכית את רוטב הפירות. מזלפים שכבת גבינה, מפזרים מעל שטרויזל, ושוב גבינה. מסיימים בעוד שכבה של רוטב. מגישים, או שומרים בקירור. הערה: ניתן לשלב ברוטב כל מיני סוגים של פירות יער, או קוביות תפוחים, קינמון וצימוקים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |